Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výroční valná hromada

Výroční valná hromada SDH Oldřichovice

p1010085.jpg

Dne 7.1. se konala v klubu seniorů Výroční valná hromada SDH Oldřichovice.Pozvání na tuto valnou hromadu přijali zástupci obce, Českého červeného kříže a sdružení Pivoj.

Dále pozvání přijali hosté z OSH Zlín p. ing.Josef Bernátík - starosta OSH Zlín, a p. Vít Bláha - zástupce vedoucího OOR prevence.

Přítomní členové a hosté na začátku uctili památku p. Rudolfa Slavíka, který nás v loňském roce navždy opustil.Poté následovala zpráva o činnosti za r. 2010, kterou přednesl p.Marek Valouch.Další zprávu a hodnocení činnosti JSDH přednesl velitel jednotky p.Petr Měrka. Pak následoval plán činnosti na r. 2011, který přednesl p. Lukáš Petřík.Dalším bodem programu bylo předání osvědčení o způsobilosti výkonu preventisty, které získal z rukou p. Bláhy Lukáš Petřík. Poté následovala diskuze, ve které vystoupili jednotliví hosté.Starosta OSH Zlín p. Bernátík především ocenil dětskou základnu našeho SDH, kterou se nám podařilo obnovit. Dále pan  starosta ocenil práci členů jednotky, kteří si dokázali svými silami opravit a zrekonstruovat současnou  výjezdovou techniku CAS 25 Š 706 RTHP.

Po diskuzi následovalo občerstvení .

Petr Měrka

velitel JSDH Oldřichovice