Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tábor Švrčkovo 2017

 Ve dnech 22.7.-29.7.2017 proběhl pod záštitou SDH Oldřichovice letní dětský tábor na Švrčkovém. Tábora se zúčastnily nejenom děti z Oldřichovic, ale i z blízkého okolí. I když nám počasí moc nepřálo, společně jsme si dokázali tábor užít. Proto bych ráda poděkovala všem těm, kteří se podíleli na přípravě a realizaci tohoto tábora.

Náš dík patří SDH Oldřichovice za patronát nad našim táborem, obecnímu úřadu Oldřichovice za finanční podporu, lékárně Hradební v Uherském Hradišti za sponzorské vybavení táborové lékárničky,  p. Zapletalové z Komárova a p. Rygalovi z Karlovic za finanční příspěvek. Velký dík patří také vojenské policii Olomouc, která nás navštívila, představila svoji práci a předvedla dětem ukázky výcviku vojenských psů.

Nejvíce bych chtěla poděkovat všem vedoucím, jmenovitě Petře Konečné, Radimu Samsonkovi, Pavlu Poláškovi, Kateřině Poláškové, Petru Měrkovi a Radku Zemanovi. Poděkování patří i Radce Viceníkové, která se postarala o naše odřená kolena,“ zakouslá“ klíšťata a jiné bolístky. A také děkuji Elišče Němcové za výbornou táborovou krmi, od řízků počínaje a bejby gulášem konče. Bez této party lidí a bez jejich obětavé práce a hlavně bez jejich pevných nervů ( kdy ty moje pomalu ale jistě selhávaly)  bych se opravdu neobešla.

Kompletní fotogalerii z tábora naleznete na  http://sdholdrichovice.rajce.idnes.cz/Tabor_Svrckovo_2017/

Pavla Polášková

hlavní vedoucí tábora Švrčkovo 2017

dsc_0754web.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dsc_0745web.jpg